昂刺鱼豆腐汤

昂刺鱼豆腐汤

5.0 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 20 克
  • 昂刺鱼 三条
    300 克
  • 料酒
    30 克
  • 约½茶匙
    3 - 4 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 小撮
  • 沸水
    550 克
  • 老豆腐 切小块
    200 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 851.3 mg
Protein 38.8 g
Kalorie 1790.1 kJ / 427.9 kcal
Tuk 28.2 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 5.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...