高蛋白蘋果蛋糕

高蛋白蘋果蛋糕

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 奶油,有鹽或無鹽 抹油用
  • 無鹽烤杏仁 以細刨刀刨碎,灑粉用
    2 大匙
  • 20 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 凝乳奶酪 (夸克) (詳見要訣)
    500 克
  • 半脫脂牛奶
    50 克
  • 高蛋白粉
    50 克
  • 1
  • 天然香草糖
    2 茶匙
  • 蘋果,任一種類 削皮,切丁(1公分)
    150 克
  • 新鮮綜合水果 裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 570.1 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 1031.1 kJ / 246.4 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 22.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...