Zařízení & příslušenství
高蛋白蘋果蛋糕
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
奶油,有鹽或無鹽 抹油用
-
無鹽烤杏仁 以細刨刀刨碎,灑粉用2 大匙
-
糖20 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
凝乳奶酪 (夸克) (詳見要訣)500 克
-
半脫脂牛奶50 克
-
高蛋白粉50 克
-
蛋1
-
天然香草糖2 茶匙
-
蘋果,任一種類 削皮,切丁(1公分)150 克
-
新鮮綜合水果 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
570.1 mg
Protein
22.9 g
Kalorie
1031.1 kJ /
246.4 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
22.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
能量滿滿
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan