Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 杜蘭小麥粉 ,多備一些撒粉用
- 2 顆 蛋
- 35 克 橄欖油
- 200 克 去骨去皮雞腿肉 ,去筋膜、切塊
- 55 克 菠菜葉 ,洗淨,瀝乾水份
- 30 克 洋蔥
- 1 茶匙 紅椒粉
- 25 克 帕瑪森起士粉
- 20 克 奶油
- 2 茶匙 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1800 克 水 (煮麵用)
- 20 克 蒜頭
- 150 克 香腸 (任一種類) (辣味),切丁
- 5 枝 乾辣椒
- 400 克 罐裝切碎番茄
- 50 克 高湯
- 20 克 新鮮毛豆仁
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- ½ 茶匙 糖
- 50 克 黑橄欖
- 5 克 新鮮九層塔 ,只取葉子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2875.7 kJ / 688 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 41.8 g
- Vláknina
- 5.1 g