豆腐鮮蝦蕎麥湯麵

豆腐鮮蝦蕎麥湯麵

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 人份

Suroviny

舒肥蝦仁
  • 2000 克
  • 去殼蝦仁
    170 克
  • ¼ 茶匙
  • 小蘇打粉
    2 小撮
湯底
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 切絲
    2 克
  • 昆布柴魚高湯 (詳見要訣)
    1000 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    20 克
  • 1 茶匙
  • 板豆腐 切丁(約1公分)
    120 克
煮麵和組裝
  • 1600 克
  • 蕎麥麵
    200 克
  • 青蔥 切蔥花
    1 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 人份

Sodík 6339.6 mg
Protein 68.4 g
Kalorie 4516.8 kJ / 1079.5 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 9.3 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 160.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...