Zařízení & příslušenství
芒果叁峇烤鱼
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
非洲鱼 (一尾约500克),洗净,去鳞去鳃并清除内脏 (参考贴士)2 尾
-
盐2 ½ 茶匙
-
青柠 只取汁1 粒
-
青芒果 去皮,去籽,切半250 克
-
小红葱30 克
-
蒜瓣15 克
-
长辣椒 切半60 克
-
红指天椒20 克
-
红番茄 一切四块1 个
-
峇拉煎1 茶匙
-
鸡精粉½ 茶匙
-
糖1 汤匙
-
食油 额外准备刷锅用20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1673 mg
Protein
82 g
Kalorie
2851 kJ /
682 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM6)
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní