Zařízení & příslušenství
鳕鱼椰子咖喱
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
京葱 切约3厘米段80 克
-
花生油20 克
-
蒜头1 瓣
-
油咖喱30 克
-
椰浆500 克
-
鳕鱼排 切成约4厘米块600 克
-
盐2 - 3 克
-
新鲜香菜叶 切碎,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
430.5 mg
Protein
30.7 g
Kalorie
1838.8 kJ /
439.5 kcal
Tuk
24.1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
18.4 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感30分钟
5 recepty/-ů
Čína
Čína