Kompatibilní verze
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g çavdar unu
- 250 g tam buğday unu
- 480 g su, ılık
- 25 g taze maya, ufalanmış
- 40 g keten tohumu
- 40 g kabak çekirdeği içi
- 40 g ay çekirdeği içi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 dilim
- Kalorie
- 663.2 kJ / 158.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 266.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Havuçlu Brokolili Salata
5 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.