Kompatibilní verze
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g çavdar unu
- 250 g tam buğday unu
- 480 g su, ılık
- 25 g taze maya, ufalanmış
- 40 g keten tohumu
- 40 g kabak çekirdeği içi
- 40 g ay çekirdeği içi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 dilim
- Kalorie
- 663.2 kJ / 158.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 266.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3óra 40p
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Cevizli Pratik Ekmek
45 dk