Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)

Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)

4.6 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
15 dilim

Suroviny

  • çavdar unu
    250 g
  • tam buğday unu
    250 g
  • su ılık
    480 g
  • taze maya ufalanmış
    25 g
  • keten tohumu
    40 g
  • kabak çekirdeği içi
    40 g
  • ay çekirdeği içi
    40 g
  • tuz
    10 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dilim

Sodík 266.9 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 663.2 kJ / 158.5 kcal
Tuk 3.4 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...