Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
- 250 g un
- 150 g tam buğday unu
- 40 g ay çekirdeği içi
- 40 g keten tohumu
- 40 g susam tohumu, beyaz
-
25
g yaş maya, ufalanmış
nebo 1 paket kuru maya -
5
g bal
nebo 5 g şeker - 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
- 20 g elma sirkesi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 dilim
- Kalorie
- 638.6 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 159.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5u.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2u. 50min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.