
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 260 g de harina de trigo
- 8 g de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- 225 g de mantequilla sin sal en cubos
- 100 g de azúcar
- 5 huevos
- 5 yemas de huevo
- 190 g de leche condensada
- ½ cdita de esencia de vainilla
Relleno
- 200 g de mantequilla sin sal en cubos
- 50 g de azúcar
- 190 g de leche condensada
- 1 cda de esencia de vainilla
- 2 cdas de jerez (volitelně)
- 100 g de piñón rosa
Cobertura
- 50 g de azúcar glass
- 5 claras de huevo a temperatura ambiente
- ¼ cdita de cremor tártaro
- colorante vegetal al gusto (volitelně)
- 2 - 3 cdas de jugo de limón recién exprimido y colado
- piñones para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 15 porciones
- Kalorie
- 7349.1 kcal / 30748.5 kJ
- Protein
- 129.8 g
- Tuk
- 489.7 g
- Sacharidy
- 631 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 258.7 g
- Sodík
- 1912.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de rodilla
2hod.
Panqué con Chocolates Confitados
1hod. 30min
Chile en nogada
3hod.
Tamales canarios
2hod.
Pastel de pera
2hod.
Torta de cielo
50min
Pastel tropical
2hod. 40min
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Gelatina de mango
15min
Relleno de calabaza para pan de muerto
40min
Pastel de chocolate
40min
Gelatina de rompope
5hod. 20min