Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de trozos de carne, sin nervios ni hueso
- 300 g de mezcla de verduras (p.ej. apio, zanahoria, cebolla, ajo, jitomate), en trozos
- 4 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. salvia, romero), sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 150 g de sal gruesa
- 30 g de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo de olor
- Nutriční hodnoty
- na 500 gramos
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Protein
- 73.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 58984.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Concentrado de caldo de verdura
50 min
Salsa catsup
1h 15min
Yogur natural
11h 10min
Mantequilla
2 Std.
Salsa verde
10 min
Salpicón de res
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Salsa de jitomate
35min
Pan rústico
2 Std.
Salsa de jitomate
40min