Carne deshebrada en cocción lenta

Carne deshebrada en cocción lenta

3.7 39 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 4hod.
4 porciones

Suroviny

  • de cebolla
    280 g
  • de jitomate
    600 g
  • de tomate verde
    65 g
  • dientes de ajo
    2
  • chiles guajillo
    2
  • chiles pasilla
    2
  • de sal
    1 cda
  • de pimienta negra molida
    1 pizca
  • de falda de res en trozos
    1000 g
  • agua la necesaria

Nutriční hodnoty na 4 porciones

Kalorie 1663.2 kcal / 6958.8 kJ
Protein 229.4 g
Tuk 53.6 g
Sacharidy 77.4 g
Vláknina 22.8 g
Nasycený tuk 20.2 g
Sodík 7840 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...