Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de cebolla
- 600 g de jitomate
- 65 g de tomate verde
- 2 dientes de ajo
- 2 chiles guajillo
- 2 chiles pasilla
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de falda de res, en trozos
- agua, la necesaria
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
- Protein
- 229.4 g
- Sacharidy
- 77.4 g
- Tuk
- 53.6 g
- Nasycený tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 22.8 g
- Sodík
- 7840 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolitas de nuez
30 Min
Papitas negras
55 Min
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Espagueti rojo
20 Min
Frijoles de olla en cocción lenta
5 Std.
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Champiñones a la crema con papas crujientes TM6 (Pelar)
1h 30min
Entomatadas de pollo
40 Min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Caldo de queso
40 Min