![Carne deshebrada en cocción lenta Carne deshebrada en cocción lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dace002f382a1cad8a6cde1d01efe003/Derivates/7ce1503d3c478b0cb8395375ceb73a2aca45b255.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de cebolla
- 600 g de jitomate
- 65 g de tomate verde
- 2 dientes de ajo
- 2 chiles guajillo
- 2 chiles pasilla
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de falda de res, en trozos
- agua, la necesaria
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
- Protein
- 229.4 g
- Sacharidy
- 77.4 g
- Tuk
- 53.6 g
- Nasycený tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 22.8 g
- Sodík
- 7840 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 dk
Espagueti rojo
20min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Limonada
10min
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)
30 dk
Huevos estrellados al vapor
15 dk
Pollo a la paprika en olla
45min
Salsa chimichurri
5 min
Sándwiches de ensalada de pollo
50min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 Std. 20 Min
Pollo con mole TM6
1sa