Carne deshebrada en cocción lenta

Carne deshebrada en cocción lenta

3.4 47 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 4hod.
4 porciones

Suroviny

  • 280 g de cebolla
  • 600 g de jitomate
  • 65 g de tomate verde
  • 2 dientes de ajo
  • 2 chiles guajillo
  • 2 chiles pasilla
  • 1 cda de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 1000 g de falda de res en trozos
  • agua la necesaria

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porciones

Sodík 7840 mg
Protein 229.4 g
Kalorie 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
Tuk 53.6 g
Vláknina 22.8 g
Nasycený tuk 20.2 g
Sacharidy 77.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...