Zařízení & příslušenství
Flammkuchen-Brezeln
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 Stück
Suroviny
-
Laugenbrezeln TK8
-
200 g Emmentaler, in StückenGruyère Käse in Stücken200 g
-
Zwiebel halbiert40 g
-
Crème fraîche200 g
-
Eier2
-
Katenschinkenwürfel80 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen10 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Sodík
1625 mg
Protein
21 g
Kalorie
2191 kJ /
524 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
71 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Gegrillte Feta-Spitzpaprika
25min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Pizza Big-Mac-Style
1h 30min
Paprika-Käse-Salat
40min
Baguette Hawaii
30min
Mie-Nudel-Lasagne
1h 30min
Schnelle Gemüse-Brötchen
30min
Spaghetti Miracomix
20min
Tortellini mit Spinat-Tomatensauce
35min
Maultaschen-Auflauf
45min
Ofenschnitzel mit Champignon-Porree-Sauce
1h
Tomaten-Sahne-Hähnchen mit Rösti-Ecken
1h 25min