
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'un citron jaune non traité
- le zeste d'une orange non traitée
- 125 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 65 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée d'anis vert en poudre
- 125 g de beurre doux coupé en morceaux
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à café de kirsch (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 37 kcal / 155 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
Alternativní recepty
Petits bonshommes aux épices
1hod.
Pain d'épices au miel de châtaignier
1hod. 45min
Sablés façon mendiants aux fruits secs
1hod.
Nuage au chocolat
45min
Petits pains au lait de soja
2hod. 20min
Gâteau au yaourt de brebis
40min
Roulé à la pâte à tartiner
25min
Cookies américains
50min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Chouquettes du goûter
35min
Brioche aux pralines
8hod. 35min
Bugnes du carnaval
3hod. 35min