Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lait, et 2 c. à soupe
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 400 g de farine de blé T55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 2 œufs
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 c. à soupe de rhum
- le zeste d'un citron jaune
- 60 g de beurre, en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 4 c. à soupe bombées de sucre perlé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 9724 kJ / 2324 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 382 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Brioches italiennes
3h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche des rois
6u. 35min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35 min.
Sablés d'antan
1 godz. 30 min
Pâte à pizza
1h
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Couronne des rois espagnole
3h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Mouna brioche de Pâques
8h 55 min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Brioche moelleuse
4h 15min