Zařízení & příslušenství
京葱牛肉水饺
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
面团
-
水80 克
-
胡萝卜100 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 约½茶匙3 克
馅心
-
胡萝卜 切块100 克
-
京葱 切段250 克
-
牛肉肉糜300 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 克
-
盐5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
964 mg
Protein
22.3 g
Kalorie
2225.7 kJ /
532 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
71.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
花样饺子
5 recepty/-ů
Čína
Čína