京葱牛肉水饺

京葱牛肉水饺

3.6 5 rating
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

面团
  • 80 克
  • 胡萝卜
    100 克
  • 中筋面粉
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
馅心
  • 胡萝卜 切块
    100 克
  • 京葱 切段
    250 克
  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 克
  • 5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 964 mg
Protein 22.3 g
Kalorie 2225.7 kJ / 532 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 71.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...