Zařízení & příslušenství
鸡蛋辣椒蒸酱
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
新鲜红辣椒 切丝(不辣)100 克
-
葱 切段3 支
-
蛋 (每个重约53-63克)2 颗
-
油½ 茶匙
-
黄豆酱1 汤匙
-
冷开水200 克
-
水 烹煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.6 g
Kalorie
254 kJ /
60 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína