Zařízení & příslušenství
芋头烧鸭
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
鸭 洗净,切大块,5厘米左右500 克
-
油20 克
-
姜 切片20 克
-
蒜头3 瓣
-
葱 切段2 根
-
八角2 颗
-
干辣椒2 支
-
料酒30 克
-
老抽15 克
-
生抽30 克
-
盐1 茶匙
-
糖15 克
-
热水250 - 300 克
-
芋头 去皮,切块,2厘米左右400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1206 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
1438 kJ /
344 kcal
Tuk
22.1 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋家常料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína