Zařízení & příslušenství
Fish Stock
Příprava 5min.
Celkový 35min.
1315 g
Suroviny
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1315 g
Sodík
3636.4 mg
Protein
133.5 g
Kalorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Tuk
32.1 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
32.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Ayam Pongteh
30min.
Chicken Macaroni Soup
30min.
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min.
Fresh Orange Juice
5min.
Pad Thai
45min.
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min.
Sous-vide fish with lemon and herbs
1hod. 15min.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Žádné hodnocení
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1hod.
Pears in orange syrup
45min.
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Žádné hodnocení
Hunters Stew (Bigos)
1hod. 30min.