Fish Stock
TM6 TM5 TM31

Fish Stock

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1500 g water
  • 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
  • 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
  • ½ tsp salt
  • 2 dried bay leaves
  • 6 whole black peppercorns

Nutriční hodnoty
na 1315 g
Kalorie
3942.5 kJ / 942.3 kcal
Protein
133.5 g
Sacharidy
32.3 g
Tuk
32.1 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
6.3 g
Sodík
3636.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty