![Fish Stock Fish Stock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3D113EA-20EE-408F-848F-2F34361EC09C/Derivates/97152167-9b60-4f18-a6fe-4431f7b53ae5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Nutriční hodnoty
- na 1315 g
- Kalorie
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Protein
- 133.5 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 3636.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 dk
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
Žádné hodnocení
Mulling Spices
1h 50min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Almond Cashew Paste
15 dk
Pastrami
22h 30 min