Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 800 g de papas, peladas, picadas (1 cm)
Pasta
- 300 g de harina de sémola de trigo duro, y un poco más para espolvorear
- 150 g de agua
- 5 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
Relleno
- 300 g de queso pecorino, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 diente de ajo
- 10 hojas de menta frescas
- 30 g de aceite de oliva
Salsa de jitomate
- 120 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de puré de jitomate, enlatado
- 1 cdita azúcar
- ½ cdita sal
- 10 hojas de albahaca frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 71.1 g
- Tuk
- 32.6 g
Alternativní recepty
Adobo con carne
50min
Puré de papa y poro
40min
Pollo con mole TM6
1h
Papas al horno
1h
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Papas a la francesa TM6
1h 15 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Cocido de res piamontés a fuego lento (Bollito)
4 Std. 10 Min
Kipe crudo
30min
Gratinado de carne seca con hongos y queso feta
1h 15 min
Malteada de caramelo
20 min
Nieve de frutas
10 min