Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
nebo 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Protein
- 73.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 58984.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2 Std.
Flipbook Digital CA #1
2 Std.
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Žádné hodnocení
Beurre de culture
12h 15 min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10 Min
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4 Std.
Barres Nanaimo
3h 5min
Fond de légumes (végane)
30min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1 Std.
Fèves au lard au sirop d'érable
31hod. 5min