Fond de viande

Fond de viande

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
400 g

Suroviny

  • 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux partiellement congelée
  • 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
  • 150 g de gros sel
  • 30 g de vin rouge
    30 g d'eau
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 1 clou de girofle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 400 g

Sodík 58984.3 mg
Protein 73.8 g
Kalorie 2324 kJ / 555.5 kcal
Tuk 7.9 g
Vláknina 16.7 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...