
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de viande de poulet, sans peau, désossée (500 g au total), en morceaux
- 200 g de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), en morceaux
- 4 brins de fines herbes fraîches (romarin, thym, persil par ex.), les feuilles uniquement
- 150 g de gros sel
- 100 g de vin blanc
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 676.7 kcal / 2831.2 kJ
- Protein
- 77.2 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 47.9 g
- Vláknina
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Sodík
- 58383.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herbes salées
15min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2hod. 40min
Sorbet aux fruits
10min
Pain au lait
2hod. 20min
Baguette
3hod. 45min
Mayonnaise
5min
Fond de légumes
45min
Pain de mie
3hod.
Filet de porc à la sauce moutarde
35min
Coleslaw
10min
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min
Pain aux cinq graines
50min