Fond de volaille

5.0 18 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
1 bocal

Suroviny

  • 300 g de viande de poulet, sans peau, désossée (500 g au total), en morceaux
  • 200 g de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), en morceaux
  • 4 brins de fines herbes fraîches (romarin, thym, persil par ex.), les feuilles uniquement
  • 150 g de gros sel
  • 100 g de vin blanc
  • 1 feuille de laurier, sèche
  • 1 clou de girofle
  • 5 graines de coriandre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Sodík 58383.5 mg
Protein 77.2 g
Kalorie 2831.2 kJ / 676.7 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 19.4 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 47.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...