Zařízení & příslušenství
Meat Stock Paste
Příprava 20min.
Celkový 45min.
400 g
Suroviny
-
meat, sinew free, boneless cut into pieces, partially frozen300 g
-
roots and vegetables, mixed (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt150 g
-
red wine120 g
-
bay leaf, dried1
-
clove1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 g
Sodík
58531.4 mg
Protein
76.7 g
Kalorie
3202.8 kJ /
765.5 kcal
Tuk
17.5 g
Vláknina
19.6 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
57.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Sautéing Chicken Strips
Žádné hodnocení
Skirt Steak Spiralized Salad
Žádné hodnocení
Lamb with Rosemary Potatoes
1hod.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min.
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Slow Cooked Pot Roast
6hod. 20min.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min.
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2hod. 30min.
Homemade sausages
1hod. 40min.
Chicken stock paste
45min.
Liquorice ice cream
8hod. 30min.
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3hod. 30min.