Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş (badem, kaju, fındık)
- 300 g yulaf ezmesi
- 80 g karışık çekirdek (ay çekirdeği, kabak çekirdeği)
- 100 g kuru meyve, kuru üzüm, kızılcık, kayısı (küçük parçalara bölünmüş)
-
120 - 160
g akçaağaç şurubu
nebo 120 - 160 g bal
- Nutriční hodnoty
- na 10 porsiyon
- Kalorie
- 10915.6 kJ / 2608.9 kcal
- Protein
- 57.5 g
- Sacharidy
- 462.7 g
- Tuk
- 71.9 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 47.8 g
- Sodík
- 1511.5 mg
Alternativní recepty
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Grissini
2h
Pratik Napoliten Pizza
50 min
Basmati Pilavı
1h
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10 min
Haşlanmış Karabuğday
25 min
Çilekli Crumble
40 min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 min
Vanilya Şurubu
30 min
Pesto Sosu
15 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min