Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya, ufalanmış
nebo 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grissini
2h
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Yoğurtlu Ekmek
3h