Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya, ufalanmış
nebo 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu, kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1150 kJ / 275 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Grissini
2 Std.
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50 min
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1h 10min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min