
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- tereyağı kalıbı yağlamak için
- 500 g su
- 50 g bal
-
25
g taze maya ufalanmış
nebo 2 tk kuru maya - 500 g tam buğday unu kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu
- 1 ½ tk tuz
- 35 g susam tohumu, herhangi bir renk
- 35 g keten tohumu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 275 kcal / 1150 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1hod. 50min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2hod. 30min
Patates ve Kefirli Ekmek
1hod. 50min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2hod. 50min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5hod.
Yoğurtlu Ekmek
3hod.
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1hod. 10min
Tencerede Pratik Ekmek
2hod. 20min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1hod. 15min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1hod. 20min
Karabuğdaylı Ekmek
2hod. 30min
Cevizli Pratik Ekmek
45min