Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un, tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su, ılık
- 30 g taze maya, ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 757.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Mayasız kolay ekmek
20min
Ballı Bademli Pasta
30min
Focaccia
2 Std. 45 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 Std. 5 Min
Salatalıklı Limonata
10min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1 Std.
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45min
Marmelatlı Çörekler
2h 20min
Tahinli Çörek (6 adet)
2h
Keten Tohumlu Kraker
1 Std. 50 Min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min