Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 105 g Öl
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 TL Senf
- 10 g gemischte Kräuter, TK
- 3 Prisen Pfeffer
Birnen, Bohnen, Speck und Fertigstellung
- 250 g Wasser
- 150 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (5 cm)
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 100 g Speckwürfel
- 500 g Schupfnudeln aus dem Kühlregal
- 200 g Birnen, fest, in Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3111 kJ / 744 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 862 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Lachs mit Erdbeertopping
30 min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 min
Caesar-Nudelsalat
35 min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Sommer-Pasta-Salat
30 min