Zařízení & příslušenství
無麩質千層蛋糕
Příprava 1hod.
Celkový 4hod. 30min.
8 人份
Suroviny
-
奶油 多備一些煎餅用20 克
-
牛奶320 克
-
蛋 約2顆100 克
-
蓬萊米粉110 克
-
太白粉 馬鈴薯澱粉35 克
-
樹薯粉20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油600 克
-
冰糖粉80 克
-
香草精¼ 茶匙
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
139.4 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
1794.2 kJ /
428.8 kcal
Tuk
32.5 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
19.8 g
Sacharidy
30.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
探索無麩質
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan