Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café, fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
La pâte à brioche
-
130
g de lait
nebo 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 50 g de cacao en poudre
- 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4176.9 kJ / 998.3 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 122.3 g
- Tuk
- 51.6 g
- Nasycený tuk
- 30.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 734.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake pistache et fleur d'oranger
1 Std.
Diamants cacao-tonka
35min
Mhencha (gâteaux aux amandes et au miel)
1 Std.
Shaomai au porc et aux crevettes
1 Std. 30 Min
Cake orange-pavot
1 Std.
Cake au citron
1h 50 min
Crème à la fraise et au yaourt
3 Std. 20 Min
Les longués de Montpellier
1 Std.
Café dalgona irlandais
10min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 godz. 25 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Mouhalabieh (crèmes à la fleur d’oranger)
2h 20 min