Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Walnüsse
- 150 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil)
- 125 g Butter
- 185 g Zucker
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 180 g Weizenmehl, glatt
- 10 g Kakao
- 1 TL Backpulver
- 25 g Milch
- 5 Gelatineblätter
- Wasser, zum Einweichen
- 350 g Kirschen, entkernt
- 30 g Wasser
-
50
g Kirschlikör
nebo 50 g Rum - 150 g Schlagobers, min. 30% Fett
- 10 g Vanillezucker
- 1 TL Sahnesteif
- 10 g Kokosöl
- Schokoladenblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3526.5 kJ / 843 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 133 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1sa 10 dk
Kaffeekrapferl
2 Std.
Blüten-Küchlein
1sa 10 dk
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4 Std.
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2 Std.
Luftiger japanischer Cheesecake (Soufflé-Käsekuchen)
2h 15 min.
Maroni Mousse au chocolat
15 min.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 Std.
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Einfache Cremeschnitte
3 Std. 45 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Osternest aus Germteig
2 Std.