Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 553 mg
Alternativní recepty
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1h 20 min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4 Std. 25 Min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Žádné hodnocení
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Žádné hodnocení
Şeker Şurubu
30 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 min
Çilekli Kıtır Çörekler
1h 30 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min