Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 - 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 100 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Nudeln
- Wasser zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2342 kJ / 560 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 870 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudel-Schinken-Gratin
1h
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Gyros-Auflauf
1 Std. 20 Min
Würstchen-Gulasch
35min
Pastitsio
1h 30min
Spicy Nudelsalat
30 min
Weiße Bolognese
45 min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.