Ofenschnitzel mit Champignon-Porree-Sauce

4.6 352 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    20 g
  • Porree in Ringen (5 mm)
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Schmand
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    3 Prisen
  • Bratensaucen-Paste (z. B. von Lacroix®)
    40 g
    2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Schweineschnitzel (à ca. 100 g)
    4
  • braune Champignons in Scheiben (0,5-1 cm)
    400 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 801 mg
Protein 29 g
Kalorie 3021 kJ / 722 kcal
Tuk 47 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 22 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...