Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 70 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 500 g Schweinegeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 2 - 3 TL Gyrosgewürz (siehe Tipp)
- 200 g rote Paprika
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Schmand
- 2 EL Petersilienblätter, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 701 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30min
Gyros-Auflauf
1h 20min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Schlemmertopf
40min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Gyros-Eintopf
50min
Enchilada-Suppe mit Hähnchen und Tortilla-Chips
30min