Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g farinha tipo 55
- 120 g leite
- 30 g cacau em pó
- 80 g manteiga
- 110 g açúcar
- 1 ovo
- ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 1 pitada de sal
- 1 ½ c. chá de pimenta-de-sichuan
- 5 folhas de gelatina neutra
- 350 g cereja s/ caroço
- 30 g água, mais q.b. p/ demolhar
-
50
g kirsch
nebo 50 g rum - 150 g natas c/ 30% de gordura
- 10 g açúcar baunilhado
- 1 c. chá de cremor tártaro
- 50 g chocolate p/ culinária (85% cacau), mais q.b. p/ guarnecer
- 10 g óleo de coco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3513.5 kJ / 839.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 98.5 g
- Tuk
- 42.9 g
- Nasycený tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 146.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioches de chocolate
Žádné hodnocení
Bolo de Vinagre
Žádné hodnocení
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9h
Bolo Capuccino
50 min
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
3 godz. 30 min
Bolo de Natal
1h 15min
Tabuleiro salgado
Žádné hodnocení
Pastilla - Pastel de pombo
2 Std.
Massa choux sem glúten
1 Std. 10 Min
Pão de banana com cobertura de queijo
1 Std. 30 Min
Mascarpone cremoso com maçãs caramelizadas
30min
Bolo de chocolate com raspa de laranja
1h