Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina
- 5 naranjas
- 1 toronja
- 5 g de agar-agar, en polvo
-
30
g de azúcar morena oscura, suave
nebo 30 g de azúcar de dátil - 100 g de piña, cortada en rebanadas finas de 2-3 mm
Salsa
- 1 cdita de pimienta rosa
- 1 cdita de pétalos de rosa, secos
- 200 g de crema ácida (10% de grasa)
- 3 cdas de vino de marsala, dulce
- 1 cdita de azúcar de vainilla
- 1 cdita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 29.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agua de pepino con limón y chía
25min
Agua de jamaica y tuna
10min
Oniguiri con tofu y atún
10min
Quesadillas de flor de calabaza y queso
30min
Nieve de Piña
10min
Nicuatole de mamey
3 Std. 30 Min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 Std. 40 Min
Paloma Thermomix
10min
Sangrita
5min
Marinada de pescado a la ciénega
10min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 godz. 30 min
Agua fresca de lima y epazote
5min