![Svampsås Svampsås](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4928E18-5E24-4232-8B19-B045DD5349AF/Derivates/ce78bdff0ab7ce7200a97f24bc1fe787d1cfb0bf.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g torkad karljohanssvamp
- 30 g vatten
- 100 g portobellosvamp, i grova bitar
- 50 g smör, kall & i bitar
- 60 g schalottenlök, i halvor
- 120 g torrt vitt vin
- 200 g kycklingbuljong
- 125 g matlagningsgrädde, ca. 15% fetthalt
- 25 g vetemjöl
- 2 nypor nymalen svartpeppar
- ¼ - ½ tesked salt
- Nutriční hodnoty
- na 600 gram
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg