![Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E449BDE0-137D-42F3-AE6D-F7351F59B9B1/Derivates/9e6aaca2-1064-495b-8b2d-a0e98164cc38.jpg)
Kompatibilní verze
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g palsternackor, skalade, halverade på längden (eller i kvartar om de är stora)
- 6 vitlöksklyftor, med skal
- 1 msk solrosolja
- 5 g färsk persilja
- 5 g färsk salvia
- 240 g konserverade kikärtor, sköljda och avrunna (1 frp à 400 g)
- 75 g kokta kastanjer, skalade
- 80 g vegansk färskost
- 80 g kokosyoghurt, vegansk
- ½ tsk malen spiskummin
- 1 - 2 tsk saft av citron, efter smak
- havssalt, efter smak
- malen svartpeppar, efter smak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 126 mg