Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 425 g water, divided, plus 1 tsp to whisk
- 140 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 15 g sugar
- 310 g bread flour, plus extra to dust
- 45 g pitted black olives
- 1 tsp salt
- ½ lemon, juice only
- 1 large egg
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 668.2 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 236 mg
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15h
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 Std. 5 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Venezia Bread
11h
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Sourdough pizza base
3h 5 min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min
Simple Mixing Bread
3h 20min