Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)

5.0 5 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 9hod.
12 pieces

Suroviny

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
  • Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    285 g
    285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • whipping cream
    105 g
  • fresh raspberries
    60 g
  • glucose syrup (see Tip)
    15 g
Chocolate Pastry Dough
  • all purpose white flour plus extra to dust
    340 g
  • icing sugar
    140 g
  • almond flour
    60 g
  • cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
    30 g
  • salt
    ⅛ tsp
  • butter, unsalted diced, chilled
    170 g
  • egg, large
    1
  • egg yolk from a large egg
    1
  • water, cold
    1 tsp
Assembly
  • sugar sprinkles, coloured (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 89 mg
Protein 9 g
Kalorie 1975 kJ / 472 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...