Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285
g Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
nebo 285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture - 105 g whipping cream
- 60 g fresh raspberries
- 15 g glucose syrup (see Tip)
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 60 g almond flour
- 30 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp water, cold
Assembly
- sugar sprinkles, coloured (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 89 mg
Alternativní recepty
Meringue Ghosts
12h 25min
Meringue Ghosts
12h 25min
Valentine's Marbled Cake
1h 30min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 Std. 30 Min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15min
Nut Cupcakes
30 Min
Cranberry and Clementine Cookie
25 Min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 Std. 10 Min
Prune Jam
55 Min
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Little Bird Pancakes
40 Min