Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 4 garlic cloves
- 80 g shallots
- 25 g fresh ginger
- 150 g tomatoes, cut in quarters
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 50 g cooking oil
- 50 g ghee
- 100 g coconut milk
- 50 g light soy sauce
- 25 g sweet soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 25 g tomato sauce
- 25 g chilli sauce
- 1000 g beef, cut in 0.5-1 cm thickness
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g yellow onions
- 6 bird's eye chillies (chilli padi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1894 kJ / 453 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1220 mg
Alternativní recepty
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min