Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 500 g pork spare ribs, cut into pieces (4-5 cm)
- 50 g rock sugar
- 30 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g rice vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised pork belly
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min