Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g su
- 2 ¼ - 2 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 45 g labne
- 25 - 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- dereotu, ince kıyılmış (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Havuç Çorbası
35 min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13sa
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 λεπτ.
Sebze Çorbası
35 min
Kıvrık Elmalı Kek
1h 20 min.
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min