Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Muz, Kakao ve Yulaf Sütlü Smoothie
10min
Çikolata Parçacıklı Kurabiye (Vegan)
40 Min
İmam Bayıldı
1h
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10min
Mercimek musakka
2hod. 20min
Cantık
50 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 λεπτ.
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Ispanak Başı
40 Min
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.