Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Etli Türlü
1h 20min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30min
Ispanak Başı
40 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1 Std. 5 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
İzmir Köfte
1 Std. 5 Min
Babagannuş
1hod.
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Karnıyarık
1hod.