Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lentejas, remojadas durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de garbanzos secos, remojados durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de hojuelas de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 60 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), y más para cubrir
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 10 g de vinagre de sidra
- 30 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 530 kJ / 126.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 182.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manteca de almendras
1 godz. 10 min
Sopa de brócoli y almendras
30 min
Leche de almendras
8 Std. 5 Min
Leche de coco
5min
Budín de frutos secos
35 min
Ghee
2 godz. 10 min
Magdalenas de nueces pecán
30 min
Pan nube de palta
45 min
Crackers de semillas
50 min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15min
Helado de palta y banana
5min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 min