Pan alto en proteínas

Pan alto en proteínas

4.5 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 9hod.
20 rebanadas

Suroviny

  • 300 g de lentejas remojadas durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
  • 100 g de garbanzos secos remojados durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
  • 100 g de hojuelas de avena
  • 320 g de agua
  • 25 g de psyllium
  • 60 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) y más para cubrir
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio
  • 10 g de vinagre de sidra
  • 30 g de aceite de oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanadas

Sodík 182.2 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 530 kJ / 126.7 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...