Pan alto en proteínas

Pan alto en proteínas

4.4 14 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 9hod.
20 rebanadas

Suroviny

  • de lentejas remojadas durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
    300 g
  • de garbanzos secos remojados durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
    100 g
  • de hojuelas de avena
    100 g
  • de agua
    320 g
  • de psyllium
    25 g
  • de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) y más para cubrir
    60 g
  • de sal
    1 cdita
  • de bicarbonato de sodio
    1 cdita
  • de vinagre de sidra
    10 g
  • de aceite de oliva
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanadas

Kalorie 126.7 kcal / 530 kJ
Protein 6.1 g
Tuk 3.8 g
Sacharidy 18 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sodík 182.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...