Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lentejas, remojadas durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de garbanzos secos, remojados durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de hojuelas de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 60 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), y más para cubrir
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 10 g de vinagre de sidra
- 30 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 530 kJ / 126.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 182.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potenciador inmunitario Jengibre Cúrcuma Miel y Limón
10 min
Queso crema casero
40min
Apple crisp con helado de banana y frutilla
1 godz. 20 min
Pizza de masa de coliflor con garbanzos
1 Std. 10 Min
Bases: Tortillas y condimento para fajitas.
1h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Crema de cacahuate
10 min
Nuggets de pollo al horno
1h
Pan de caja sin gluten
40min
Pan de plátano saludable
1h
Leche de coco
5min
Budín de mandarinas
55 Min