Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas y salsa de jitomate
- aceite de oliva extra virgen, for greasing
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 500 g de carne molida de res
- 500 g de carne molida de cerdo
- 60 g de crema
- 2 pizca de sal marina
- 2 pizca de pimienta negra molida
- 800 g de jitomate triturado, enlatado
- 70 g de puré de jitomate
- 40 g de aceite de oliva
Polenta con parmesano
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos pequeños
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1000 g de leche entera
- 100 g de polenta
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos pequeños
- 2 pizcas de sal marina, o al gusto
- aceite de oliva, para servir
- hojas de perejil fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas
50 menit
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 Min
Gnocchis de papa
50 menit
Soufflé de huauzontle
50 menit
Quiche de pollo con jitomate con albahaca
1j
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3sa
Ñoquis de calabaza y camote en salsa cremosa TM6
1j 20 menit
Crema batida
10 min
Polenta con estofado de hongos
35 Min
Polenta
1j
Gnocchis a la romana
45 Min