
Kompatibilní verze
Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Portobellos
- 20 g de jugo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 8 portobellos frescos limpios y secos
Pesto
- 60 g de aceite de oliva
- 15 g de aceto balsámico
- 30 g de hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 1 cebolla de verdeo
- ¼ cucharadita de ají molido
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 palta en cubos (aprox. 100 g)
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1731 kcal / 7242 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 175 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Ragú de Pollo con Polenta
45min
Cheesecake porteña
4hod. 20min
Ensalada de pasta integral
25min
Nueces especiadas
Žádné hodnocení
Guiso vegetariano de invierno
40min
Pescado blanco con salsa de puerros y papas
1hod.
Fainá
2hod. 10min
Pan de molde
3hod.
Pasteles de pollo mediterráneo
45min
Merenguitos de dulce de leche
2hod.
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Puré de papas al estilo Argentino
50min