Kompatibilní verze
Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Portobellos
- 20 g de jugo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 8 portobellos frescos limpios y secos
Pesto
- 60 g de aceite de oliva
- 15 g de aceto balsámico
- 30 g de hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 1 cebolla de verdeo
- ¼ cucharadita de ají molido
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 palta, en cubos (aprox. 100 g)
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 7242 kJ / 1731 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 175 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Pescado blanco con salsa de puerros y papas
1u.
Torta en capas con frutillas
2 godz. 15 min
Cazuela de pollo con papas
40min
Pilaf de cerdo
45min
Pasta con melón y jamón
Žádné hodnocení
Pan de carne con puré de papas
50min
Sopa fría de pepino
15min
Cóctel de verano
5min
Mantecas saborizadas
2 godz. 10 min
Jugo de arándanos y naranja
Žádné hodnocení
Fajitas de carne
1u.