Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Žádné hodnocení
Příprava 10min
Celkový 20min
4 portions

Suroviny

Portobellos
  • de jugo de limón
    20 g
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de mostaza de Dijon
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    ½ cucharadita
  • portobellos frescos limpios y secos
    8
Pesto
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de aceto balsámico
    15 g
  • de hojas de perejil fresco
    30 g
  • dientes de ajo
    2
  • cebolla de verdeo
    1
  • de ají molido
    ¼ cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    ¼ cucharadita
  • palta en cubos (aprox. 100 g)
    1

Nutriční hodnoty na 4 portions

Kalorie 1731 kcal / 7242 kJ
Protein 5 g
Tuk 175 g
Sacharidy 24 g
Vláknina 12 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...