Zařízení & příslušenství
柠檬虾仁西葫芦
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
西葫芦花 垂直一切四500 - 600 克
-
油40 克
-
蒜头3 瓣
-
虾仁,中等大小 均匀地放在主锅底250 克
-
葱 切段50 克
-
干辣椒片2 - 3 小撮
-
鲜榨柠檬汁20 克
-
柚子醋40 克
-
盐2 - 3 小撮
-
白砂糖5 克
-
白胡椒粉2 - 3 小撮
-
白芝麻 装饰用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
652.4 mg
Protein
10.7 g
Kalorie
709.9 kJ /
169.7 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
8.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 recepty/-ů
Čína
Čína