Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 - 8 克 姜 ,切块
- 1 - 2 瓣 蒜头
- 70 克 特级初榨橄榄油
- 25 克 米醋
- 15 克 生抽
- 15 克 花生酱
- 10 克 蜂蜜
- 2 - 3 克 芝麻油
- 80 克 莴笋 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- 80 克 黄节瓜 ,选择细长型(见要诀)
- 80 克 黄瓜 ,选择细长型(见要诀)
- 80 克 胡萝卜 ,选择细长型(见要诀),去皮
- 80 克 冬笋 ,去皮,一切二,切成能放入进料口的宽度
- 80 克 洋葱 ,一切二,切成能放入进料口的宽度
- 5 - 6 颗 樱桃番茄 ,一切二
- 适量 无盐熟花生
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 938.6 kJ / 224.3 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 157.4 mg