
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dej
- 400 g vand, lun
- ½ tsk sukker
- 40 g gær
- 500 g glutenfrit mel
- 2 tsk psyllium husk
- 15 g olivenolie
- ½ tsk salt
- 3 spsk olivenolie
- 100 g grønne oliven, uden sten
- 100 g sorte oliven, udstenede
- 100 g soltørrede tomater i olie
- 2 spsk rosmarin, frisk kun nåle
- 100 g mozzarella skåret i små tern
- 2 knivspidser salt
- 2 knivspidser peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 12 portioner
- Kalorie
- 3102 kcal / 12978 kJ
- Protein
- 102 g
- Tuk
- 126 g
- Sacharidy
- 452 g
- Vláknina
- 87 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Sodík
- 4661 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sprøde boller
1 Std. 40 Min
Gluten- og kernefrie boller
Keine Bewertungen
Cheesecake med woodruffsirup
Keine Bewertungen
Proteinkiks med frø og kerner
Keine Bewertungen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Pizzahorn
Keine Bewertungen
Blomsterboller
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Lasagneruller med spinat
Keine Bewertungen
Salte aperitifstjerner
Keine Bewertungen
Mini franskbrød med blommefyld
Keine Bewertungen