Glutenfrit middelhavsbrød

Glutenfrit middelhavsbrød

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
12 portioner

Suroviny

Dej
  • vand, lun
    400 g
  • sukker
    ½ tsk
  • gær
    40 g
  • glutenfrit mel
    500 g
  • psyllium husk
    2 tsk
  • olivenolie
    15 g
  • salt
    ½ tsk
  • olivenolie
    3 spsk
  • grønne oliven, uden sten
    100 g
  • sorte oliven, udstenede
    100 g
  • soltørrede tomater i olie
    100 g
  • rosmarin, frisk kun nåle
    2 spsk
  • mozzarella skåret i små tern
    100 g
  • salt
    2 knivspidser
  • peber, stødt
    2 knivspidser

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 12 portioner

Sodík 4661 mg
Protein 102 g
Kalorie 12978 kJ / 3102 kcal
Tuk 126 g
Vláknina 87 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 452 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše