Glutenfrit middelhavsbrød
TM6 TM5 TM31

Glutenfrit middelhavsbrød

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Dej

  • 400 g vand, lun
  • ½ tsk sukker
  • 40 g gær
  • 500 g glutenfrit mel
  • 2 tsk psyllium husk
  • 15 g olivenolie
  • ½ tsk salt
  • 3 spsk olivenolie
  • 100 g grønne oliven, uden sten
  • 100 g sorte oliven, udstenede
  • 100 g soltørrede tomater i olie
  • 2 spsk rosmarin, frisk kun nåle
  • 100 g mozzarella skåret i små tern
  • 2 knivspidser salt
  • 2 knivspidser peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 12 portioner
Kalorie
3102 kcal / 12978 kJ
Protein
102 g
Tuk
126 g
Sacharidy
452 g
Vláknina
87 g
Nasycený tuk
25 g
Sodík
4661 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše