Zařízení & příslušenství
Pestobrød
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
10 portioner
Suroviny
Dej
-
vand540 g
-
gær20 g
-
hvedemel560 g
-
sukker½ tsk
-
smør skåret i stykker30 g
-
salt2 tsk
-
30 g citronsaftcitronsyre1 tsk
Basilikumpesto
-
parmesanost skåret i stykker80 g
-
pinjekerner25 g
-
fed hvidløg1
-
basilikumblade40 g
-
ekstra jomfruolivenolie75 g
-
salt1 tsk
Servering
-
oliven sorte eller grøne, skåret i ringe50 g
-
tørrede tomater skåret i skiver50 g
-
hvedemel til drys
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
0 mg
Protein
11 g
Kalorie
1534 kJ /
367 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Påske II
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cheesecake med woodruffsirup
Žádné hodnocení
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Pizzahorn
Žádné hodnocení
Blomsterboller
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Lasagneruller med spinat
Žádné hodnocení
Salte aperitifstjerner
Žádné hodnocení
Mini franskbrød med blommefyld
Žádné hodnocení
Juletræscanapeer
Žádné hodnocení
Juletræsbrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení